Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482111
Прогноз погоди
Влада та громада – разом на захист дітей
22 травня 2012 року 15:59
22 травня 2012 року у Житомирі відбулося засідання круглого столу, де громадська організація «Перспектива» презентувала результати дослідження 1-ї та 2-ї фази РОПУ.  Дослідження проводилось серед цільової групи «діти вулиці» у рамках проекту «Профілактика інфікування ВІЛ серед дітей вулиці» за підтримки МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІДу в Україні» та Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.
 
«Проблема бездоглядності, нажаль, існує, і ми маємо об’єднати зусилля влади та громадських організацій, щоб максимально забрати цих дітей з вулиці, не допустити негативних наслідків та захистити наших дітей», - зауважив заступник міського голови Олександр Бочковський.
 
О.Бочковський також поінформував, що отримані результати дослідження покажуть оціночну кількість підлітків цільової групи, бар’єри до існуючих послуг, перелік необхідних заходів та послуг для зазначеної цільової групи. У планах – проведення спеціалізованих занять для дітей вулиці з подальшим мотивуванням їх і залученням до волонтерської роботи, соціальна адаптація, формування навичок здорового способу життя та навчання основам комп’ютерної грамотності.
 
Участь у круглому столі взяли представники органів місцевого самоврядування, медичних закладів, правоохоронних закладів та неурядових організацій, які в подальшому будуть залучатися до процесу стратегічного планування, формування пріоритетних послуг для цільової групи «діти вулиці» та координації спільних дій.

 

 
Управління по зв′язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare