Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 61
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482387
Прогноз погоди
Щасливі родини Житомира
22 травня 2012 року 09:11

Під час проведення загальноміського свята «Щаслива родина» є добра традиція відзначати сім’ї міста у номінаціях. Цього річ у номінації «Золоте весілля» була представлена сім’я Моргунів Михайла Михайловича та Лідії Петрівни. Тільки своє золоте весілля подружжя уже давно відсвяткувало, уже й пересягнули 60-річний ювілей. 63 роки вони крокують по життю разом.

У любові та злагоді народили, виховали і дали щасливі путівки у велике життя десятьом своїм дітям – 6 донькам та 4 синам. Лідії Петрівні за святий материнський подвиг одній із перших у місті було присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Подружжя сумлінно працювало і разом з тим ростило своїх дітей. Зараз усі діти вже дорослі і мають свої сім’ї, а троє доньок і невістка також сьогодні носять почесне звання «Мати-героїня». Радують своїм сміхом та успіхами славетних бабусю та дідуся 42 внуки та 29 правнуків.

Родина Моргунів дуже талановита: усі гарно співають та грають на музичних інструментах. Майже усі правнуки та внуки навчаються у музичних закладах міста. У скарбниці родини не одна перемога у конкурсах та фестивалях міського, обласного та всеукраїнського рівнів.
Хай щастить Вам, Благословенна родино!

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare