Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 480563
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили кращих працівників культури
18 травня 2012 року 21:10

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури пройшли в 18 травня 2012 року в Міському палаці культури
Заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, секретар міської ради Наталія Леонченко та начальник управління культури міської ради Лариса Харчук вітали працівників культури Житомирської області.

Найкращі із кращих отримали від керівництва області та міста квіти та нагороди.

«Культурно-масові, спортивно-оздоровчі, літературно-музичні естрадно-вокальні і танцювальні програми на будь-який смак створюють для всіх і кожного свято, що додає більше яскравих кольорів і робить життя барвистим та насиченим, за що ми надзвичайно вдячні працівникам культури», - зазначила секретар міської ради Наталія Леонченко.

Н.Леонченко подякував працівникам культури за святковий настрій, який вони дарують житомирянам та гостям міста, а також за їх успіхи, які славлять місто Житомир не лише по всій Україні, а й далеко за її межами.

 

Довідково:

У галузі культури міста Житомира працює 567 осіб, функціонує 10 закладів культури. В комунальному закладі "Палац культури" створено 33 клубні формування, в яких займається 530 осіб.

З успіхом перед житомирянами виступають творчі колективи Палацу культури "Зоряниця", "Черемшина", "Сучасник", естрадно-духовий оркестр.

Для обдарованої молоді працюють 5 музичних та 1 художня школи, де свій талант розкривають близько 2300 учнів.

Бібліотеки, кінотеатри, парки, гуртки, клуби за інтересами, курси, любительські об’єднання та багато іншого можуть запропонувати наші заклади культури, які сприяють творчому росту особистості, задоволенню духовних і естетичних потреб, відродженню народної творчості, організації повноцінного дозвілля,  відпочинку і розваг.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare