Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476970
Прогноз погоди
Незабаром початок періоду оздоровлення дітей. ФОТО
17 травня 2012 року 20:46

Сьогодні, 17 травня 2012 року, на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про організацію оздоровлення дітей міста Житомира у 2012 році.

У своєму виступі заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сікайло Л.М. розповіла про проведену організаційну роботу виконавчими органами міської ради, підпорядкованими їм структурними підрозділами щодо оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у літній період 2012 року. Наприкінці травня-початку червня 2012 року будуть проведені тендерні торги серед організацій на оздоровлення дітей на базі позаміських оздоровчих таборів «Лісовий берег» та «Супутник».

Вподовж червня поточного року у місті будуть працювати 24 пришкільних табори, в яких планують оздоровити 1440 дітей. Вперше безкоштовно зможуть відвідувати ці табори діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, бездоглядні діти, з багатодітних сімей, 30 % батківської доплати матимуть діти, потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи, талановиті та обдаровані діти, діти, які перебувають на диспансерному обліку.

Про готовність до літнього оздоровчого періоду дітей у позаміському оздоровчому таборі «Супутник» доповів директор КП «Реклама» В.Шуст. Він зазначив, що табір вперше працюватиме в 4 зміни по 200 дітей, починаючи з 28 травня цього року. Якщо у 2010 році тут відпочили – 480 дітей, у 2011 році – 620, то в нинішньому планується – 800.

При підготовці було повністю замінено двері й всі вікна на пластикові, обладнано санітарно-гігієнічні кімнати, проведено повну реконструкцію найстарішого приміщення табору. Дітям буде забезпечено 6-ти разове харчування, ціна на одну дитину зросте до 38 грн. Для порівняння у 2010 році – харчування було 3-х разове, у 2011 році – 6-ти разове – 32 грн. на дитину.

Як зауважив міський голова Володимир Дебой, вперше в цьому році табір зможе працювати узимку, приймаючи дітей на відпочинок та запрошуючи на змагання, фестивалі з інших міст команди, групи, колективи. Так, після відвідин міста Плоцьк (Польща) домовлено про поїздку на Міжнародний чемпіонат з футболу МініЄвро–2012 молодіжної збірної м. Житомира у червні цього року. Сподіваємося на подібні візити і до нашого міста. У той час, коли більшість таборів банкрутують або ж стають приватною власністю, ми поставили своїм завдання зберегти табір, покращити його технічний стан і використовувати цілорічно.

У таборі також планується 3 рази на тиждень відвозити дітей для організованого купання на річку Тетерів у Гідропарк. Вартість путівки визначиться після торгів 24 травня поточного року.

З метою змістовного проведення часу у таборах планується проводити цілу низку різноманітних заходів, включаючи туристичні походи, концерти, конкурси, фестивалі, перегляд кінофільмів тощо.

 

Управління по звязках з громадськістю

 

Фото. Табір "Супутник" готується прийняти відпочиваючих.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare