Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482629
Прогноз погоди
У Житомирі розпочали підготовку до осінньо-зимовий періоду
17 травня 2012 року 18:47

На засіданні виконкому Житомирської міської ради 17 травня 2012 року заслухано звіт про роботу міського господарства в минулий осінньо-зимовий період та визначені завдання з підготовки міста до опалювального періоду 2012-2013 років.

 

Як зазначив у своєму виступі заступник міського голови Микола Боровець, опалювальний сезон 2011-2012 років у місті Житомирі розпочався вчасно та пройшов успішно завдяки безаварійній роботі котелень, об’єктів соціальної сфери, підтримки у робочому стані внутрішньобудинкових мереж опалення, водопостачання та швидкому залагодженню проблемних питань. Об’єкти соціальної сфери забезпечувались тепло-, водо- та електропостачанням безперебійно, стабільно. Не було припинення надання послуг житомирянам внаслідок виникнення аварійних ситуацій. Окрім того, про покращення якості обслуговування населення свідчить зменшення кількості скарг від споживачів.

Стале функціонування міської інженерно-транспортної інфраструктури міста забезпечувалося у цілодобовому режимі.

Міський голова В.М.Дебой зауважив, що у Житомирі було проведено належну організаційну роботу, та подякував працівникам усіх служб, які забезпечили своєчасний початок і стабільне проходження опалювального сезону.

Житлово-комунальні служби ще до завершення опалювального сезону провели аналіз недоліків, які мали місце у їх роботі в зимовий період. На разі визначені конкретні завдання щодо усунення проблемних питань та підготовки  міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare