Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479549
Прогноз погоди
Відбулося засідання комісії з техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
17 травня 2012 року 09:05

 

16 травня 2012 року під головуванням заступника міського голови М.П. Боровця відбулось засідання міської комісії з ТЕБ та НС. На розгляд комісії винесено питання забезпечення населення міста питною водою на період відключення централізованого водопостачання для виконання планових ремонтних робіт на об’єктах і мережах КП «Житомирводоканал.

 

На засідання запрошені керівники промислових підприємств міста, обласних та міських управлінь освіти, охорони здоров’я, праці та соціального захисту, КВЖРЕПів, установ та організацій.

З планом ходу виконання ремонтних робіт присутніх ознайомив головний інженер КП «Водоканал» Корець В.С. Він також зазначив, що в ці дні буде ремонтуватися складна ділянка водогону, з якої йдуть щоденні втрати води за адресою Камінний узвіз.

Заступник міського голови Микола Боровець відзначив, що час проведення таких робіт продуманий як найменш уразливий для населення міста – завершується навчання в школах, вузах, пройшли випускні вечори, збільшується кількість відпочиваючих і працюючих на дачних ділянках. Головним під час цього процесу залишається повідомлення людей про необхідність забезпечення населення 3-х денним запасом води, забезпечення одиноких та престарілих людей водою та безперебійне забезпечення за необхідності працюючих установ та організацій, лікарень та шкіл.

 

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare