Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 479353
Прогноз погоди
«Співпраця між містами сприяє зміцненню дружби між народами, обміну досвідом та позитивним змінам у розвитку громад» - Наталія Леонченко
16 травня 2012 року 14:20

У ході робочої поїздки Житомирського міського голови Володимира Дебоя та секретаря міської ради Наталії Леонченко 12-14 травня до м. Плоцьк (Польща) підписано договір про наміри налагодження співпраці між містами Житомир та Плоцьк.

 

Як повідомила секретар міської ради Наталія Леонченко, «робоча поїздка офіційної делегації м. Житомира відбулася на запрошення польської сторони з метою започаткування партнерських стосунків з м. Плоцьк, який у травні щорічно збирає міста-побратими для обговорення питань співпраці та представленням культурних надбань міста і краю».

 

«Співпраця між містами сприяє зміцненню дружби між народами, обміну досвідом та позитивним змінам у розвитку громад» - зазначила Н.Леонченко.

 

Крім того, результатом робочої зустрічі української та польської сторони досягнуто домовленостей щодо поїздки у червні-липні 2012 року до Польщі (м. Плоцьк) та участі  у Міжнародному чемпіонаті з футболу МініЄвро–2012 молодіжної збірної м. Житомира.

Вже також надійшло офіційне запрошення для житомирських дзюдоїстів на V Міжнародний фестиваль для дітей та молоді по дзюдо, в якому беруть участь міста-партнери Плоцька. Турнір проходитиме у вересні 2012 року у м. Полоцьк.

 

Управління по звязках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare