Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477451
Прогноз погоди
Розпочата робота атракціонів у Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна
14 травня 2012 року 15:10

 

З відкриттям нового сезону та організацією повноцінного масового відпочинку для жителів та гостей Житомира розпочато роботу атракціонів у Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

На разі після міжсезонного зберігання всі атракціони пройшли технічне обслуговування і за результатами технічного огляду всі, крім «Сюрпризу», отримали згоду на допуск до експлуатації.

За попередніми перевірками Держгірпромнагляду заборонено експлуатувати тільки атракціон «Сюрприз», який потребує заміни центральної вісі. На його ремонт необхідно 500 тис. грн. На жаль, на даний момент таких коштів в КП «Міський парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна» немає.

Натомість нова атракціонна техніка у кількості 4 одиниць взята у довгострокову оренду, а саме: атракціон «Бейсбол», «Скалодром», «Фантастичний стрибок» та «Влучне попадання».

Детальнішу інформацію щодо роботи Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, а також парку атракціонів можна знайти на веб-сайті КП «Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна». Тут

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare