Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464480
Прогноз погоди
Вітаємо з ювілеєм!
11 травня 2012 року 12:42

Вчора, 10 травня, виповнилося 85 років житомирянці, вчительці за професією і покликанням, активістці, голові клубу «Ветеран» та просто жінці, яку всі поважають – Вірі Аркадіївні Прохоровій.

Родичі і близькі, ветерани, друзі, колеги та колишні випускники зібралися вчора, аби привітати Віру Аркадіївну. Свої вітання, слова вдячності за активну громадську позицію висловили цього дня і керівництво області та міста: з ювілеєм привітали Віру Прохорову і голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой, радник міського голови Тамара Олійник.

Керівник міста привітав присутніх ветеранів із травневими святами, а ювілярку – ще й із ювілеєм. «Мені дуже приємно привітати людину чистої душі і доброго серця, яка упродовж свого життя тримає активну громадську позицію, яка  і зараз керує та організовує колектив, яка є прикладом для усіх нас», – мовив Володимир Дебой та вручив Вірі Прохоровій Почесну грамоту.

Віра Аркадіївна пройшла великий трудовий шлях, присвятивши все своє життя дітям. Нині її старшим дітям та випускникам виповнилося 66 років. Понад 30 років вона займається громадською діяльністю, є головою клубу «Ветеран».

Радник міського голови Тамара Олійник вже 44 роки знає Віру Аркадіївну. «Усі ці роки вона для мене як наставник, приклад, друга мама. Приємно, що її випускники щорічно 10 травня злітаються до свого  вихователя. Такої поваги треба заслужити! Дякую, що Ви нам дали те, чого не купиш ні за які гроші – любов до людей та  життя», – звернулася до ювілярки Тамара Олійник.

Сама ж Віра Аркадіївна, маючи 85-річний досвід життя, говорить, що головне – пронести крізь усе життя людяність і добро, яке завжди повертається сторицею, а також мати справжнього друга.

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове