Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482487
Прогноз погоди
Житомир отримав близько 17 млн.грн. на будівництво Музею природи та реконструкцію Ракушки
10 травня 2012 року 17:46

 

Про це повідомив сьогодні під час прес-конференції Житомирський міський голова Володимир Дебой.
За словами керівника міста, вже підписано Розпорядження Прем’єр-Міністром України М.Я. Азаровим про перелік об’єктів і заходів, що фінансуються у 2012 році за рахунок коштів фонду регіонального розвитку.
Відповідно до розпорядження, на 2 об’єкти у Житомирі виділено кошти на умовах співфінансування із міського бюджету. Зокрема, на будівництво Музею природи виділено майже 11 млн.грн. У Житомирській облдержадміністрації вже проведено нараду щодо організації втілення цього проекту. Міський голова висловив слова вдячності голові облдержадміністрації Сергію Рижуку за те, що він особисто піднімав це питання на зустрічі з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.
«Ми склали жорсткий графік виконання робіт, аби якомога швидше це будівництво було втілене у життя», – мовив Володимир Дебой.
Ще майже 6 млн.грн. із державного бюджету спрямовано на реконструкцію літньої естради «Ракушка», яка сьогодні через відповідний ландшафт території сповзає. Із міського бюджету вже виділено 1 млн.грн. на протизсувні заходи, також передбачається виділення 1,5 млн.грн на умовах співфінансування.
У планах керівництва міста – не лише закріпити та реконструювати майданчик, а й накрити його куполом. Це дасть можливість розміщувати 2 тис. глядачів упродовж 7 місяців як за спекотливої, так і дощової погоди. 
 
Управління по зв’язках з громадськістю
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare