Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482673
Прогноз погоди
До святкування Дня Перемоги долучилися понад 100 тис. житомирян
10 травня 2012 року 17:34

«Мене радує те, що святкуванням 67-ї річниці Великої Перемоги були задоволені наші ветерани. Вони відчули синівське тепло і турботу про них», – зазначив міський голова Володимир Дебой, підводячи підсумки відзначення Дня Перемоги у Житомирі.

Керівник міста подякував 8 армійському корпусу, особисто генерал-майору Віктору Муженко, військовому інституту ім. С.П. Корольова, керівникам бізнес-структур, секретарю міської ради Наталії Леонченко, яка була головним організатором свята, компанії «Київстар» за активну участь в організації святкових заходів до Дня Перемоги.

 
Про гарну організацію та підтримку з боку житомирян свята свідчать і цифри, надані відповідними службами. Зокрема, до святкового параду вчора долучилися близько 50 тис. житомирян, у тому числі майже 1,5 тис. військовослужбовців. 70 тис. мешканців та гостей міста взяли участь у святкуванні Дня Перемоги на території ТРЦ «Глобал», де для 450 ветеранів було організовано святковий обід, а всі бажаючі могли скуштувати страви польової кухні. 200 ветеранам, які не змогли взяти участь у святковому параді, вручено подарунки з нагоди свята.
Ще понад 30 тис. житомирян взяли участь у святкових заходах на спеціальних майданчиках (Арка у парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна, майдан Перемоги, площадка біля кінотеатру «Жовтень», фонтан «Космонавт»), де організовано святкову торгівлю. Там же виступили творчі колективи: школа хореографічного мистецтва «Сонечко», театрально-хореографічна студія «Світлячок», колектив Палацу культури.
«Приємно, що люди родинами виходили на парад, аби покласти квіти до Монументу Слави. Це свідчить про повагу до наших визволителів, та вшанування пам’яті про тих, хто своїм життям здобував нам перемогу та мирне сьогодення», – мовив Володимир Дебой.
Нагадаємо, що до організації свята долучилися управління Житомирської міської ради, облдержадміністрації, 8 армійський корпус, підприємства, заклади освіти, торгівлі, харчування та громадські організації. Починаючи з 4 травня 2012 року активно проводилися репетиції заходу безпосередньо на місцях подій.
9 травня 30 автобусів перевозили ветеранів та учасників свята Великої вітчизняної війни до місць святкування, вантажні автомобілі транспортують всю необхідну техніку та апаратуру. 
Попередньо міськими житлово-комунальними службами виконано роботи по благоустрою міста: пофарбовано лавки, впорядковано урни, скошено траву, висаджено квіти, приведено у належний санітарний стан території загального користування, відновлено написи на пам’ятниках.
Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare