Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477483
Прогноз погоди
Святкуємо Перемогу разом!
9 травня 2012 року 18:09

Продовження урочистостей з нагоди великого свята відбулося сьогодні на території ТРЦ «Глобал». Керівники області і міста привітали присутніх житомирян з Днем Перемоги.

«Дорогі земляки, славні наші ветерани! Мені приємно, що сьогодні ми зібралися, щоб вклонитися пам’яті наших героїв, які звільнили нашу державу. Мені приємно, що сьогодні тисячі житомирян прийшли до Монументу Слави, щоб піднести квіти в пам’ять про наших визволителів. Дякую всім присутнім, що долучилися до святкування Дня Перемоги», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Сьогодні на територій ТРЦ «Глобал» за сприяння Житомирської міської ради для 450 ветеранів міста організовано святковий обід із культурно-розважальною програмою, для всіх бажаючих житомирян – частування стравами польової кухні. Ще для 200 ветеранів, які не можуть взяти участь у святковому параді, підготовлено подарунки з нагоди свята.

Керівник міста зазначив, що сьогодні на 4 майданчиках по місту проводяться святкові заходи, присвячені Дню Перемоги. Міський голова також висловив слова вдячності всім військовослужбовцям 8-го армійського корпусу, особисто генерал-майору Віктору Муженко, військовому інституту за активну участь та співпрацю в організації святкових заходів.

Так, на території ТРЦ «Глобал» сьогодні військові 8-го армійського корпусу та військового інституту представили житомирянам військові виступи, елементи бою зі зброєю і без, а також виступи із розбиванням шиферу, цегли, дощок, жерстяних банок та жаб.

Цьогоріч програма святкування Дня Перемоги насичена та організована комплексно: після святкового параду з 11.00 до 17.00 год. на 4 майданчиках міста (майдан Перемоги, площадка біля кінотеатру «Жовтень», Парк культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна, фонтан «Космонавт») діє концертно-розважальна програма із польовою кухнею та виїзною торгівлею.

Увечері, о 19.00 год. святкові заходи продовжаться на Монументі Слави. Там відбудеться акція 2Зірка пам’яті», під час якої планується запалити 1418 ліхтариків (стільки було днів війни). Таким чином, увечері на Монументі Слави запалає величезна зірка 10х10 м. О 22.00 год. там пролунає святковий салют.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare