Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482253
Прогноз погоди
Житомир згадав День Перемоги відтворенням бою Великої Вітчизняної війни
9 травня 2012 року 16:14

Мітинг-реквієм «Пам’ятаємо, шануємо! Вдячні» відбувся сьогодні на Монументі Слави. Керівники міста та області привітали ветеранів війни, житомирян, які долучилися до святкового параду з Днем Перемоги.

«9 травня навіки залишиться святою датою на нашій землі, завжди буде днем скорботи і пам’яті. Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу, – виступив з вітальним словом Житомирський міський голова Володимир Дебой. – Особливі слова вдячності ветеранам, воїнам-визволителям за стійкість і мужність, за справжню любов до своєї землі і за подароване нам чисте мирне небо. Дорогі ветерани, у цей святковий день я прошу вас одне – живіть! Живіть якомога довше, допомагайте нам розбудовувати державу», – звернувся керівник міста до ветеранів.

Сьогодні, під час мітингу на Монументі Слави тисячі житомирян переглянули епізод відтворення бою Великої вітчизняної війни, в якому взяли участь члени військово-історичних клубів, була задіяна військово-історична техніка та піротехніка.

Цього дня 30 автобусів перевозять ветеранів Великої Вітчизняної війни по місцях святкувань. Також повністю забезпечено перевезення учасників параду, звукової та іншої техніки, курсування військової техніки.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare