Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477366
Прогноз погоди
За підтримки Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко відбувся гала-концерт творчих колективів та виконавців музичних шкіл міста Житомира
21 травня 2009 року 09:51
  За підтримки Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко відбувся гала-концерт творчих колективів та виконавців музичних шкіл міста Житомира


 В залі обласного музично-драматичного театру імені І.Кочерги за підтримки Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко відбувся гала-концерт творчих колективів та виконавців музичних шкіл міста Житомира. Адміністративно-постановчу групу очолив начальник управління культури Житомирської міської ради, заслужений працівник культури України В.С.Балюрко, режисер концерту – викладач училища культури і мистецтв Т.М.Руденька. В гала-концерті взяли участь понад 500 вихованців шкіл естетичного виховання міста.
    Концертна зала була переповнена глядачами, жодного вільного місця.
З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради А.З.Каленський. Він привітав учнівські та педагогічні колективи з успішним закінченням навчального року та святковим звітом перед громадськістю міста, відзначив, що в музичних школах навчається багато талановитої та обдарованої    молоді і побажав юним музикантам творчих злетів та нових перемог.
     В концерті звучали шедеври світової та української музики, а саме: твори Ф. Мендельсона, Дж. Россіні, І.С. Баха, Ф.Шуберта, В.Сільванського, В. Косенка, І. Поклада, Ж. Колодуб, Є.Дербенка та інших. Юні музиканти вражали присутніх своєю майстерністю, віртуозністю та відвертістю виконання музичних творів, показували щирість та емоційність почуттів. Слухачі мали можливість насолоджуватися юними але вже довершеними талантами.
     На сцені виступали діти різних вікових категорій від 6 до 15 років. Шанувальників музичного мистецтва зачаровувало звучання фортепіано, скрипки, віолончелі, саксофону, гітари, баяну. Окрасою концерту стали вокальні твори у виконанні юних дарувань. Особливе місце в концерті було надано українській народній музиці і творам українських композиторів.
     Завершальним акордом концерту була заключна пісня В.Коровицина “Батьківщино моя” у виконанні солістів та зведеного хору учнів музичних шкіл міста.
    Такі концерти мають стати традиційними,  для того, щоб розвивалися традиції музичного виховання школярів, щоб і наступного року житомирський глядач знову почув виступи кращих учнів і творчих колективів музичних шкіл міста Житомира.

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare