Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464691
Прогноз погоди
Відбулося громадське обговорення проекту рішення
4 травня 2012 року 18:26
4 травня 2012 року відбулося громадське обговорення проекту регуляторного акту «Про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури  у м. Житомирі». До обговорення проекта документа долучилися депутати міської ради, спеціалісти відповідних служб, що займаються питаннями у сфері містобудування та архітектури, громадських організацій, голови ОСББ та громадяни міста.
 
Як зауважила перший заступник міського голови Галина Семенець, розробка даного проекту регуляторного акту зумовлена докорінними змінами в містобудівному законодавстві, що відбулися починаючи з березня 2011 року, та у зв’язку із прийняттям нового Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”.
 
Г.Семенець також зазначила, що пропозиції та зауваження, надані у ході обговорення, будуть вивчені спеціалістами та внесені відповідні правки до проекта рішення.
 
Про дотримання процедури підготовки та прийняття регуляторного акту доповіла заступник начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Тетяна Шкуропат.
 
У ході обговорення присутні заслухали та внесли свої зауваження до проекту рішення виконавчого комітету, який включає:
  • Порядок розгляду питань щодо проведення реконструкції, капітального ремонту вбудовано-прибудованих приміщень і житлових квартир зі зміною функціонального призначення.
  • Порядок надання згоди на зміну функціонального призначення нежитлових приміщень в житлових будинках.
  • Порядок щодо влаштування балконів, лоджій, вітрин, пандусів, сходів до існуючих об’єктів.
  • Порядок надання згоди на розташування тимчасових збірно-розбірних металевих гаражів для утримання приватних транспортних засобів за місцем проживання їх власників.
  • Порядок надання згоди на внутрішнє перепланування (переобладнання) власних приміщень (квартир).
 
Проект регуляторного акту «Про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури  у м. Житомирі», відповідний аналіз регуляторного впливу та звіт базового відстеження його результативності розміщенно на офіційному сайті Житомирської міської ради в розділі «Регуляторна діяльність міської ради».

 


Пропозиції від фізичних та юридичних осіб до цього проекту регуляторного акту можна надсилати до 14 травня 2012 року на наступну адресу: м. Житомир, вул. Щорса, 6, Управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради, телефон.: 47-27-86, 47-27-92.
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове