Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482040
Прогноз погоди
Приєднайся до загальноміської благодійної акції "КРАЇНА ДИТИНСТВА - КРАЇНА МРІЙ"!
20 травня 2009 року 18:07

 

 

 1 червня 2009 року у Житомирі буде проходити загальноміська благодійна акція «Країна дитинства – країна мрій». У цей день вулиці міста, обласний музично-драматичний театр, площадки біля кінотеатру «Жовтень», вул. Михайлівська і т. д. стають площадками, на яких здійснюються мрії дітей, місцем для обміну думок між дорослими. Також  під час заходів іде збір коштів за конкретними потребами дітей.

Акція буде проходити в декілька етапів:

Перший – обласний музично- драматичний  театр стане площадкою, де будуть збуватися мрії дітей міста. Діти міста зможуть прийняти участь в різноманітних іграх:  поспівати  в караоке, подивитися  фешен – показ дитячого одягу, концерт; прийняти участь в майстер – класі відомих майстрів України, ознайомитися  з роботами дітей –інвалідів. 

Другий – небайдужі громадяни міста  зможуть взяти участь у мовчазному аукціоні, де будуть представлені різнопланові роботи майстрів міста Житомира та області.  Бажаючі візьмуть участь у закритому голосному аукціоні, який відбудеться в обласному  музично- драматичному  театрі. Кошти зібрані під час аукціонів  підуть на лікування хворих  дітей.

Третій – Акція «Не залишайся байдужим»: у масштабах міста буде проходити благодійний збір іграшок, канцтоварів, книжок, які будуть передані в міську дитячу лікарню для проведення  арт – терапії.

Крім того, планується проведення спортивної естафети, брейк – танцю,також традиційно буде проведено «Конкурс малюнка на асфальті».


Шановні житомиряни!

Запрошуємо Вас взяти участь в акції,
яка пройде 1 червня 2009 року - Деньзахисту дітей!

Сьогодні є нагальною потреба в іграшках, книгах і канцтоварах для організації дозвілля і арт-терапії дітей, які знаходяться на лікуванні.

Приєднайтеся до акції!


Приносьте канцтовари (пластилін, олівці, альбоми, фарби), іграшки, книги на спеціально обладнані майданчики міста, які будуть функціонувати у цей день:

вул. Театральна ( біля телецентру);
вул. Київська ( кінотеатр « Україна»)
вул. Черняховського ( муз.- драм. театр)
пр. Миру р-н « Хмельники»
вул. Щорса ( район агроколеджу)
сквер біля Житнього ринку
вул. Київська « Глобал»
2 бульвар
час: з 11.00 до 16.00 год.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare