Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482270
Прогноз погоди
Програма «Протидія торгівлі дітьми» в Житомирі
27 квітня 2012 року 17:34

Протягом тижня у місті перебував професор Болонського університету сеньйор Дімітріс Арджіропоулос. Тижневий візит науковця проведено у рамках трирічного міжнародного проекту між Молдовою, Україною та Італією «Протидія торгівля дітьми». 

Під час засідання відбувся обмін інформацією між заступником голови Житомирської міської ради Бочковським О.М., директором Житомирського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Юрченко О.І., представниками управління освіти Житомирської міської ради та представника італійської сторони професора Болонського університету Дімітріса Арджіропоулоса. Професор відзначив високий рівень діяльності, професіоналізму спеціалістів Центру, був приємно вражений інноваційними методами роботи Центру як з дітьми, молоддю так і з батьками. Протягом тижня він взяв участь у проведенні круглих столів, виїзних засідань, засідань Сімейного клубу, лекційно-тренінгових занять, рольових та інтерактивних ігор, індивідуальних консультувань на базі окремих сімей, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, кримінально-виконавчої інспекції, слідчого ізолятору для неповнолітніх.

Метою впровадження зазначеного проекту є інформування дітей, молоді, батьків з питань протидії торгівлі дітьми, насильства, жорстокості та інших негативних явищ у суспільстві.

 Дмітріс Арчаполос відвідав "Клініку, дружню до молоді", будинки сімейного типу, притулки, кримінально-виконавчу інспекцію, школу для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вивчав досвід та взяв участь у профілактичній роботі, роботі вулично-мобільних груп, виїзних засідань.

Заступник міського голови Олександр Бочковський відмітив, що робота з дітьми у місті Житомирі виконується професіоналами, які люблять дітей та працюють з повною самовіддачею.

Директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко подякувала болонському професору за співпрацю та взаємний обмін досвідом і зазначила, що робота у рамках даного проекту продовжується.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare