Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464505
Прогноз погоди
Закриття «Школи місцевого самоврядування»
27 квітня 2012 року 09:52

 

26 квітня 2012 року добігла кінця чергова сесія «Школи місцевого самоврядування». Курс «Школа місцевого самоврядування», який діє в Житомирській міській раді уже одинадцятий рік поспіль, проходить двічі на рік. Випускниками XVII сесії Муніципальної освітньої прогарами «Школа місцевого самоврядування» стали 72 школяра та студента.

Заступник міського голови О.М. Бочковський зазначив: «Дана програма направлена на розширення кругозору, сприяння формуванню особистості активного жителя міста, який любить своє місто, пишається ним та робитиме все, щоб воно ставало кращим».

Програма, що діє з 2001 року, має на меті підвищити рівень обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради та сприяти співпраці молоді з місцевою владою. За час дії програми сертифікати успішності отримали 1623 чоловік.

Цього року з молодіжного сектору Ради Європи надійшов лист з рекомендаціями щодо впровадження програм на активізацію молодіжної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування. Такі програми фактично функціонують у Житомирі уже більше 10 років. Враховуючи це, місто Житомир є інноваційним і найпершим, де було запроваджено програму «Школа місцевого самоврядування».

На разі досвід м. Житомира є основою для розвитку аналогічних програм у інших містах України.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове