Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481410
Прогноз погоди
У Львові розпочався Весняний Діловий Форум
26 квітня 2012 року 12:47

Весняний Діловий Форум 2012 розпочався сьогодні, 26 квітня, у конференц-залі стадіону «Арена Львів».

Серед запрошених – Житомирський міський голова Володимир Дебой. На Форум завітали близько 200 гостей:  міські голови, представники провідних банківських установ та інституцій, успішні підприємці, а також представники міжнародних економічних організацій та установ, фінансових та інвестиційних компаній, які здійснюють або планують здійснювати в Україні підприємницьку та інвестиційну діяльність.

Як зазначив міський голова Володимир Дебой, такі заходи є необхідними для налагодженя відносин між містами, а також залучення інвестицій до муніципалітетів, адже сприяють налагодженню відносин  між керівниками місцевого самоврядування, бізнесу та потенційними інвесторами.

Про ефективність подібних заходів свідчить  те, що вже цьогоріч Житомир залучив близько 160 млн.грн. інвестицій у теплоенергетику міста, отримано кредит НЕФКО для впровадження енергоефективних технологій і заходів на комунальному підприємстві «Міськсвітло» та утеплення дошкільного навчального закладу №21, підписано протокол намірів про співпрацю зі шведською компанією з метою реалізації проекту по очищенню стічних вод, а вчора, 25 квітня, розпочато переговори щодо добування біогазу з відходів, складованих на полігоні.

Основна ж мета сьогоднішнього Форуму – усунення «недовіри» та «сумнівів» при встановленні ділових відносин, формування стратегії інвестиційного та інноваційного розвитку економіки України, налагодження контактів між представниками місцевого самоврядування та бізнесу та залучення потенційних інвесторів. Також  у форматі заходу – проведення дискусій, обговорень та трьох тематичних столів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare