Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477192
Прогноз погоди
Організація роботи щодо впровадження на території міста камер відеоспостереження
21 квітня 2012 року 15:43

20 квітня 2012 року заступник міського голови Микола Боровець провів робочу нараду з питань впровадження на території міста камер відеоспостереження. На нараду було запрошено керівників відповідних міських служб та представників підприємств, які безпосередньо здійснюють технічну розробку даного проекту та забезпечують його реалізацією

Міською владою даному питанню приділяється значна увага. Так, на території міста діє Програма сприяння забезпеченню безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності та громадського порядку на період 2008-2012 років.

Реалізація проекту, в першу чергу, передбачає вирішення в зоні спостереження завдань: відеоспостереження за проведенням масових заходів, виявлення фактів порушення громадського порядку, контроль за рухом транспорту, т.ч. пасажирським, роботою зупинок громадського транспорту, роботи автомобільних парковок, санітарним станом території, виявлення порушень правил дорожнього руху, вивчення обставин дорожньо-транспортних пригод, охорона об’єктів комунальної власності, виявлення фактів несанкціонованої торгівлі, вирішення інших завдань, які можуть мати як постійний так і тимчасовий характер.

Під час наради обговорювались питання щодо:
стратегії запровадження та розвитку системи відеоспостереження та відеоконтролю в місті;
обсягів реалізації проекту виходячи із фінансових можливостей;
визначення відповідальних за впровадження системи відеоспостереження на території міста.

За результатами наради було прийнято протокольне рішення доопрацювати технічне завдання проекту, зменшивши при цьому його вартість. Визначено координатора та організатора робіт по створенню в місті системи відеоспостереження.

У травні місяці 2012 року відбудеться чергове засідання, де розглядатиметься питання щодо порядку впровадження на території міста 14 камер відеоспостереження.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare