Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464691
Прогноз погоди
Житомирська влада бореться зі стихійною торгівлею
20 травня 2009 року 09:31

Розв’язати дану проблему міська влада вирішила нестандартно – запропонували торговцям гарні умови для роботи.

19 травня 2009 року було презентовано нові торговельні ряди, які поставили на місці, яке нещодавно було об’єктом рейдів проти стихійної торгівлі.

         «Постійні рейди проти стихійної торгівлі не вирішують проблеми, і ми вирішили діяти іншим чином – створити гарні умови людям для продажу власної сільськогосподарської продукції», - зазначив Ігор Гундич під час презентації соціального проекту.

        

Нові торгівельні павільйони встановлено на вул. Вітрука, 13 (15 торгових місць), загальною вартістю 61 тис. грн., та по вул. Вітрука, 41-б – 28 торгових місць.

 

Насамперед міська влада переймається безпекою житомирян-споживачів, адже сільськогосподарська продукція, якою торгують стихійники, не проходить ніякого контролю.


Від стихійної торгівлі страждає і міський бюджет - “стихійники” не сплачують податків. Більше того після себе залишають купи сміття та бруду, прибирання якого лягає на плечі комунальних господарств Житомира.


Прес-служба Житомирської міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове