Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465123
Прогноз погоди
У Житомирі обстежують туалети
13 квітня 2012 року 11:08

У місті  Житомирі створена робоча група по обстеженню туалетів, визначенню їх технічного стану та доступності до них громадян міста. Про це поінформував заступник міського голови Микола Боровець.

«У Житомирі триває місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста. Серед комплексу заходів було заплановано і обстеження туалетів. Тому окремим дорученням створена робоча группа, яка складатиме так званий реєстр туалетів м.Житомира», - зазначив М.Боровець.

Робоча група до 27 квітня 2012 року повинна провести візуальне обстеження існуючих надвірних прибудинкових туалетів, туалетів, розташованих у закладах комунальної, державної власності, підприємствах торгівлі та проаналізувати стан туалетів та їх доступність для громадян.

Управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради наразі розробляє інформаційний знаку-вказівника «Туалет громадського користування».

У ході роботи новоствореної групи вивчатимуться пропозиції управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища і управління регулювання земельних відносин міської ради щодо можливості нових місць розміщення біотуалетів та туалетів громадського призначення.

З пропозиціями щодо роботи групи звертатися за тел.: 37-50-34.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове