Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477070
Прогноз погоди
«Сонечко» виступили перед французькою делегацією
12 квітня 2012 року 22:27

Сьогодні, 12 квітня, Житомирський міський голова Володимир Дебой та заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко зустрілися із представниками французької делегації. Керівники представили гостям міста гордість Житомира – колектив школи хореографічного мистецтва «Сонечко».

«"Сонечко" – це колектив, яким пишається Житомир, це гордість нашого міста. Понад 700 дітей віком від 3-4 років тут вчать хореографічному мистецтву талановита сім’я Тетяни та Михайла Гузун, за що я їм щиро вдячний» – мовив міський голова Володимир Дебой, звертаючись до французької делегації.

Одразу ж після офіційної зустрічі учні школи хореографічного мистецтва «Сонечко» порадували гостей гарним концертом.

Гості із Франції приїхали до Житомира не спроста: вони допомагають в оздоровленні дітей області.

Сьогодні, 12 квітня, представники делегації вшанували пам’ять відомого у всьому світі житомирянина Сергія Корольова, взявши участь в урочистому покладанні квітів з нагоди Дня космонавтики, а також відвідали славнозвісний житомирський музей космонавтики.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare