Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477246
Прогноз погоди
Чи бути незаконно розміщеним оголошенням у місті?
10 квітня 2012 року 17:35

Сьогодні, 10 квітня 2012 року працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» очищали опори центральних вулиць міста, які рясніли закличними гаслами одного з політичних лідерів.

На разі триває місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста. Значна кількість житомирян, організацій, підприємств, установ вже долучилися до весняного благоустрою як власної території, так і місць загального користування. Комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м. Житомира» щодня слідкує за санітарним станом міста і виконанням Правил з благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі, які були прийняті на черговій одинадцятій сесії міської ради.

Сьогодні ж інспектори були змушені очищувати опори, дерева, паркани на центральних вулицях міста від політичних плакатів. Певне організатори зустрічі з політичним лідером, яка має відбутися незабаром, не знайомі з Правилами благоустрою, і закликаючи Україну вперед, до життя у новій країні не переймаються який вигляд має місто сьогодні.

Нагадаємо, що «Інспекція з благоустрою м. Житомира» вже понад рік веде боротьбу з самовільним, несанкціонованим розклеюванням оголошень в незаконних місцях, що спотворюють вигляд міста. Рішенням міськвиконкому з лютого поточного року з цією метою впроваджено автоматизовану комп’ютерну програму «Автододзвін». Також звертаємо увагу на існування легальних місць для розклеювання оголошень «Міськдовідка», розміщених також і в центральній частині міста.

Давайте дбати про чистоту міста разом!

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare