Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 475658
Прогноз погоди
У Житомирі відбувся перший батьківський форум
6 квітня 2012 року 11:37

5 квітня 2012 року у Житомирі відбувся перший батьківський форум. У заході взяли участь представники батьківських комітетів шкіл, міської влади, керівники навчальних закладів, учнівська молодь.

«Сьогоднішня зустріч – це важливий крок до родинного єднання школи та батьків. Приємно, що є ініціатива вчителів, батьків створити дорадчий орган при управління освіти – Батьківську раду з тим, щоб створювати для наших дітей кращі умови, спільно вирішувати важливі питання розвитку та виховання підростаючого покоління», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста подякував батькам за сумлінне виховання дітей та висловив сподівання, що батьківська рада стане місцем зустрічі небайдужих батьків та педагогів, дасть можливість правдиво тлумачити проблеми навчально-виховного процесу і знаходити шляхи для їх вирішення.

Кращим учням - учасникам і призерам обласних, Всеукраїнських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, турнірів, фестивалів Володимир Дебой вручив стипендії міського голови.

На першому батьківському форумі піднімалися питання оздоровлення у 2012 році пільгових категорій дітей у таборі "Супутник", співфінансування заміни вікон у школах, трудового виховання дітей та відродження гри «Зірниця» та інші.

Рішенням батьківського форуму створено батьківську раду міста Житомира та обрано її актив:

• голова – Кобєлкова Ірина Олегівна, представник батьківської громадськості ЗОШ №28;

• заступник голови – Бардюг Тетяна Йосипівна, представник батьківської громадськості ЗОШ №17;

• секретар – Прокоф’єва Світлана Іванівна, представник батьківської громадськості ЗОШ №16.

 

 

Незабаром на сайті Житомирської міської ради з’явиться окрема сторінка «Батьківська рада міста», де можна буде дізнатися про її роботу, успіхи та здобутки учнів, обговорити важливі питання та проблеми, що виникають у навчально-виховному процесі.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

  • Ведуча І батьківського форуму м.Житомира заступник начальника управління освіти Кошевич Раїса Леонідівна
  • Кращим учням - учасникам і призерам обласних, Всеукраїнських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, турнірів, фестивалів Володимир Дебой вручив стипендії міського голови
  • Голова ради – Кобєлкова Ірина Олегівна, заступник голови – Бардюг Тетяна Йосипівна, секретар – Прокоф’єва Світлана Іванівна
  • Почесні члени Батьківської ради Житомира -міський голова Володимир Дебой та голова батьківського комітету ліцею №25 Рибак О.Ю.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове