Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479462
Прогноз погоди
Перші 10 днів загальноміського благоустрою
4 квітня 2012 року 16:11

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради з 26 березня по 26 квітня 2012 року у Житомирі проходить весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста.

Як повідомив секретар міського штабу з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання Віталій Шевчук, починаючи з 26 березня 2012 року до сьогодні з вулиць міста Житомира прибрано та вивезено 930 куб.м шляхового змету та твердих побутових відходів – 1913 куб.м.

У ході проведення заходів по висадці зелених насаджень на території міста висаджено 410 саджанців дерев різних порід.

«Завдяки співпраці міської влади з установами і організаціями обласного та державного підпорядкування, закладами освіти, громадськими організаціями від випадкового сміття прибрано близько 37 га зелених насаджень та берегів річок загального користування», - зазначив В.Шевчук.

За цей час працівниками КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» надано 614 приписів підприємствам та установам різних форм власності щодо незадовільного прибирання прилеглих та закріплених територій. Притягнуто до адміністративної відповідальності 46 юридичних та фізичних осіб.

Віталій Шевчук зазначив, що найбільш активно до санітарного прибирання міста долучилися ПриватБанк, ПрАТ «Ліктрави», ВАТ «Житомирпиво», Контрольно-ревізійне управління в Житомирській області, Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, Партія Регіонів, Молодіжна партія Регіонів, заклади освіти та медицини міста.

Сьогодні, 4 квітня 2012 року, силами працівників Головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації в співпраці з учнями ЗОШ №22 прибрано та вивезено 8 куб.м випадкового сміття та минулорічного листя з території скверу 30-річчя Перемоги по вул.Черняховського. Працівниками державного архіву в Житомирській області виконано санітарне прибирання вул.Щорса на в’їзді в м.Житомир.

На 5 квітня поточного року заплановано виконання робіт з санітарного прибирання вул.Баранова із залученням розташованих на ній підприємств, працівників облСЕС, управлінь промисловості та розвитку інфраструктури, освіти та науки обласної державної адміністрації, Інспекції державного технічного нагляду, Обласного відділення фонду соціального страхування та комунальних служб міста. Заплановано прибирання вул. Черняховського в районі Гідропарку працівниками Головного управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА, території прилеглої до Монументу Слави – Головним фінансовим управлінням облдержадміністрації.

Головне управління навколишнього середовища в Житомирській області планує завтра прибирати вулицю Якіра.

У суботу, 7 квітня 2012 року, студентська молодь та викладачі ЖНАЕУ, працівники апарату обласної державної адміністрації планують виконати роботи з благоустрою Старого бульвару та Міського парку культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна.

З усіх питань координації дій та організації загальноміського прибирання міста звертатися за тел.: 37-50-34/


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

Фотозвіти загальноміського прибирання див.:

Сьогодні – загальноміське прибирання

Чи прибирали сад його захисники?

Не сміти! Будь людиною!

Правоохоронні органи Житомира долучилися до весняного благоустрою


 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare