Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477456
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой провів особистий прийом громадян
3 квітня 2012 року 17:32

3 квітня Житомирський міський голова Володимир Дебой провів черговий особистий прийом громадян. На прийом було записано і прийнято індивідуально та колективно 29 осіб.  

Першим до керівника міста звернувся ветеран Великої Вітчизняної війни, інвалід першої групи про матеріальну допомогу щодо зубопротезування. Проблему вирішено одразу. До поліклініки будуть направлені кошти, які допоможуть поважному житомирянину в лікуванні.

Розглянута колективна скарга жителів будинку по вул. Михайлівській на свого сусіда. Останній виконав будівельні роботи по реконструкції власної квартири без рішення виконкому щодо проектування, а також без реєстрації декларації про початок виконання робіт в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області. Містобудівне законодавство було недотримане. Співмешканцям причинені моральні збитки. Під загрозою опинились життя та здоров'я людей.  Рішення було прийняте одне — призупинити ремонтно-будівельні роботи. Надалі міський голова наголосив на однозначній забороні будь-яких дозволів на подібні роботи без обов’язкових громадських слухань.

Також до керівника міста звернулись ініціативна група громадян, які опинились заручниками складної ситуації, ставши інвесторами будівництва багатоповерхового житлового будинку по вул. Щорса. Будівництво об’єкта здійснює КП «Житомирбудзамовник», керівництво якого на даний момент опинилось під слідством внаслідок низки махінацій, де фігурують великі грошові кошти. Міський голова зауважив, що злочин конкретних осіб має бути обов’язково покараний, але міська влада не збирається залишати чесних людей напризволяще. Вказаний будинок — майже на виході. Потрібно прорахувати останні роботи, виконати їх,  та залишити квартири тим, хто вклав дійсно свої кошти у зведення помешкання.

Усі інші звернення громадян, що надійшли під час особистого прийому, зареєстровано, а також направлено до розгляду та виконання профільним заступникам і виконавчим органам міської ради.  Їх виконання взято під особистий контроль міським головою.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare