Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482248
Прогноз погоди
Новини спорту
13 травня 2009 року 13:47
У фізкультурно-спортивному комплексі "Динамо", при безпосередній підтримці управління у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради спільно зі спортивним клубом "Легіон" проводився відкритий міський турнір з боксу, присвячений Дню Перемоги , в якому взяло участь 82 спортсмени з 15 міст України, а у фінальній частині зустрічалося 23 пари.


У літньому павільйоні парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна управлінням у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради  проводився відкритий міський турнір з шахів, присвячений Дню Перемоги.
У турнірі взяло участь 26 учасників. І місце посів Ревуцький Володимир (МСМК), II місце - Доронін Анатолій (І р-д), а третє місце завоював Трохимишин Сергій (КМС).
Серед ветеранів І місце виборов Дехтярук Семен, якому виповнилося вже 75 років.


У спортивному залі Житомирського державного технологічного університету управлінням у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради проводився міський турнір з бадмінтону, присвячений Дню Перемоги.
У змаганнях взяло участь 45 спортсменів з Вінниці, Києва, Черняхова, Бердичева, Коростишева та Житомира.
Серед ветеранів І місце посів Малярчук Костянтин (м.Вінниця), II місце - Крисюк Петро (м.Черняхів), III місце - Шлапак Олександр (м.Київ), серед дівчат І місце посіла Мухіна Катерина (м.Вінниця), II місце -Лазакович Юлія (м.Житомир), III місце - Павлюк Марина (м.Коростишів).


У приміщенні УТОГу  управлінням у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради проводився Відкритий міський турнір з волейболу серед аматорських команд до Дня Перемоги.
У турнірі взяло участь 7 команд . І місце завоювала команда "Ветерани-1" , II місце - команда "Укрпошта", а третє місце посіла команда Житомирського району.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare