Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464684
Прогноз погоди
Міський голова відвідав ЗОШ №26
27 лютого 2012 року 22:36

Сьогодні, 27 лютого, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із колективом та батьківським комітетом ЗОШ №26. Керівник міста прозвітував про здійснену роботу за 2011 рік, а також окреслив плани на 2012 рік.

Зокрема, Володимир Дебой підкреслив збільшення фінансування у 2011 та 2012 роках на житлово-комунальну сферу, а також охарактеризував соціальну спрямованість бюджету поточного року. Так, цьогоріч на виплату щорічної винагороди за сумлінну працю та зразкове виконання обв’язків педагогічним працівникам передбачено 50% посадового окладу (за так званою «57 статтею»), 20% надбавки отримають усі без винятку педагогічні працівники бюджетної сфери, вперше у 2012 році буде виплачуватись матеріальна допомога на оздоровлення медичним працівникам у розмірі посадового окладу під час щорічної відпустки.

Присутні вчителі та батьки схвалили збільшення грошових норм на харчування дітей у дитсадках та учнів 1-4 класів. Адже вперше за останні роки збільшилося виконання натуральних норм харчування з 50 до 80%. Це стало можливим за рахунок виділення із міського бюджету додаткових 7 млн. грн., що у півтора рази більше, ніж у минулих роках.

Велика увага приділяється і розвитку дошкільної освіти. Зокрема, у поточному році планується проведення кошторисної оцінки та реконструкції приміщень дитячих садочків по вул. Якубовського та Бориса Тена, які вже десятки років стоять у напівзруйнованому стані. Неабиякого перевтілення зазнає і літня естрада «Ракушка», що в парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна.   

Не менш соціально важливим є розвиток медичної галузі. Цьогоріч майже у 7 разів збільшено видатки на медикаментозне забезпечення швидкої допомоги: з 300 тис.грн. до 2 млн.грн. Нагадаємо, що у 2011 році Житомир вперше за останні 10 років отримав поповнення парку швидкої допомоги – 2 сучасні реанімобілі.

Міський голова Володимир Дебой, повідомивши про результати роботи, також поспілкувався із присутніми житомирянами та відповів на їх запитання. Зокрема, мова йшла про освітлення вулиць, транспортне сполучення районів міста, будівництво дитячих спортивних майданчиків, асфальтування прибудинкових територій та ремонт житлового фонду. Також батьки звернулися до міського голови із проханням продовжити започатковану минулоріч програму по встановленню металопластикових вікон у закладах освіти на умовах співфінансування.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове