Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477296
Прогноз погоди
У Житомирі стартував проект «Гендерне бюджетування на місцевому рівні»
24 лютого 2012 року 14:05

 

Сьогодні, 24 лютого 2012 року, відбулась презентація проекту «Гендерне бюджетування на місцевому рівні». Головною метою проекту є вироблення конкретних рекомендацій та розробка дієвих інструментів щодо включення гендерної складової у процес формування бюджету на місцевому рівні.

На зустрічі були присутні секретар міської ради Наталія Леонченко, заступник міського голови Олександр Бочковський, начальники структурних підрозділів виконавчих органів ради, представники ЗМІ та Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Між представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, за підтримки якого реалізується цей проект, та Житомирською міською радою підписано Меморандум, що допоможе зробити бюджет більш ефективним, справедливим та прозорим.

Головним завданням гендерного бюджетування є переструктурування доходів та витрат таким чином, щоб потреби громадян, як жінок, так і чоловіків, були відповідно представлені в статтях бюджету. Це, в свою чергу, сприятиме підвищенню якості послуг для населення, підвищенню темпів економічного розвитку і скороченню бідності.

Це тривалий у реалізації проект, який включатиме тренінги, експертні зустрічі, обговорення зі спеціалістами виконавчих органів ради, представниками депутатського корпусу і громадськості, а також обмін міжнародним досвідом та згодом презентації досягнутих результатів даного проекту.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare