Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465102
Прогноз погоди
Урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни
23 лютого 2012 року 16:36

 

Сьогодні, 23 лютого 2012 року, в Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відбулись урочисті збори з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни.

Вшанувати ветеранів, військовослужбовців, захисників прийшли перший заступник голови обласної ради В.Ю. Арешонков, заступник голови облдержадміністрації В.С. Балюрко, секретар Житомирської міської ради Н.П. Леонченко, представники ЗМІ та громадськість.

Дякуючи всім чоловікам в цей день Наталія Леонченко побажала сил, наснаги, енергії та надалі удосконалювали мистецтво оборони нашого життя, здоров’я, щастя та добра.

Грамотами та подяками від міської влади за сумлінну багаторічну працю, зразкову військову службу та патріотичне виховання отримали ветерани та військовослужбовці, після чого урочисте зібрання продовжилося святковим концертом.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове