Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465096
Прогноз погоди
У Житомирській виправній колонії №4 буде побудована каплиця
23 лютого 2012 року 18:10

 

23 лютого 2012 року на території Житомирської виправної колонії № 4 було освячено хрест та фундамент, на якому буде побудовано каплицю. На заході були присутні голова державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков, заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, керуючий справами Житомирського міськвиконкому Петро Кудряшов та керівництво виправної установи.

Встановили хрест на місці, де буде побудовано храм та освятили його священики Української Православної Церкви. Храм буде побудований за кошти меценатів та самих засуджених. Зі слів керівника пенітенціарної служби, у закладах позбавлення волі держави побудовано вже 75 храмів:

«Головним завданням всієї виправної системи держави – є ресоціалізація засуджених та повернення їх до суспільства у якості нормальних, адекватних людей. Тому будівництво храмів у таких закладах є передумовою покаяння людини та осмислення своєї вини перед суспільством. А це вже, є кроком до повернення людини у суспільство».

У місті Житомирі, у виправних закладах, перебувають більше ніж 1600 засуджених осіб. Більшість із цих людей – житомиряни.

Для того щоб реально та змістовно оцінювати проблеми життя потрібно чітко усвідомлювати, що перейшовши за межу дозволеного законом, вихід буде лише один – сплатити сповна за свої дії. Тому перш ніж зробити необдумані кроки – потрібно сім раз відміряти та один раз відрізати!

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове