Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
Спільними зусиллями проти насильства над дітьми
23 лютого 2012 року 17:11

 

Продовжує свою роботу Сімейний клуб для молодих сімей та сімей з дітьми, який діє при Житомирському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

22 лютого 2012 року на базі навчально-виховного комплексу №59 відбулося лекційно-тренінгове заняття для батьків “Протидія насильству, жорстокому поводженню з дітьми та торгівлі дітьми”. Така профілактична робота Центру є системною, бо зазначена тема сьогодні є актуальною та важливою у суспільстві через зростання випадків насильства та жорстокого ставлення до дітей.

Під час спілкувань з батьками аналізуються причини виникнення випадків насильства в сім’ї, надається інформація про навички безпечної поведінки, які батьки мають формувати у дітей з метою попередження випадків торгівлі, а також про правові аспекти захисту прав та інтересів дітей.

Хочеться вірити, що об’єднані зусилля дорослих допоможуть зупинити ці негативні явища стосовно наших дітей.

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare