Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 463589
Прогноз погоди
Міський голова зустрівся із «Сонечком»
22 лютого 2012 року 20:37

Як проходять тренування та репетиції вихованців кращої міської школи хореографічного мистецтва «Сонечко» оглянули керівники міста.

Сьогодні, 22 лютого, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із заступником міського голови Олександром Бочковським завітали до школи «Сонечко» на зустріч із керівництвом та вихованцями закладу. Гості оглянули зали, де займаються діти, поспілкувалися із творчим колективом. Вихованці школи порадували присутніх своїми хореографічними здібностями.

«"Сонечко" – гордість Житомира. Це той колектив, від якого завжди тепло на душі, який дарує радість та посмішку кожному глядачу. Я уклінно дякую керівникам колективу Тетяні та Михайлу Гузун за те, що вони навчають, виховують більше семисот дітей та розвивають їх як особистості», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста поспілкувався із вихованцями «Сонечка», а також пообіцяв підтримувати цей колектив. «Мені особливо приємно, що сьогодні жоден концерт чи свято не проходять без участі "Сонечка". Це вкотре підтверджує те, що ми повинні пишатися таким колективом та підтримувати талановитих дітей», – додав Володимир Дебой.

 

Нагадаємо, що минулого літа 117 вихованців Житомирської міської школи хореографічного мистецтва «Сонечко» за підтримки міської та обласної влади, депутатського корпусу та особисто міського голови Володимира Дебоя їздили на відпочинок та тренування до Артеку.

Та і колектив «Сонечко» постійно здійснює благородну місію – щороку надає благодійні концерти, кошти від яких направляються на лікування та допомогу онкохворим дітям.

Не менш активною є підтримка й інших талановитих та обдарованих дітей. У 2011 році до Дня міста 75 талановитих студентів і учнів отримали стипендії та гранти міського голови. Всього було вручено 189 стипендій міського голови обдарованим та перспективним спортсменам, студентам вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Житомира, молодіжним лідерам.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове