Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482412
Прогноз погоди
Керівники області та міста провели зустріч із профспілковим активом
14 лютого 2012 року 15:47

Зустріч керівництва області та міста з профспілковим активом Житомирщини та соціальними партнерами відбулася сьогодні, 14 лютого, у великій залі Федерації профспілок області.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук поінформував присутніх про нинішній стан економіки області та окреслив перспективи Житомирщини на 2012 рік.

Міський голова Володимир Дебой вже втретє зустрічається з профспілковими комітетами і зазначає, що така співпраця є ефективною. «Сьогодні ми стоїмо на позиції захисту людини праці та створюємо сприятливі умови для малого бізнесу. Це – і єдиний дозвільний центр, і спрощена система реєстрації та надання дозвільних документів. Адже для Житомира важливим є питання легалізації робочих місць та заробітної плати», – наголосив керівник міста, а також додав, що результатом спільної і налагодженої роботи стало виконання бюджету міста та всіх соціальних програм у 2011 році, збільшення видатків у 2012 році на соціальну сферу. Наприклад, лише на харчування дітей цьогоріч закладено на 7 млн.грн. більше, ніж у попередні роки.

Учасники зустрічі, представники трудових колективів поспілкувалися із головою облдержадміністрації Сергієм Рижуком, міським головою Володимиром Дебоєм  щодо нагальних проблем та методів їх вирішення. Серед основних питань, виставлених на обговорення – встановлення гідної оплати праці, запровадження адресної допомоги замість надання пільг окремим категоріям громадян, оздоровлення працівників, створення нових робочих місць, соціальний захист найманих працівників, створення первинних профспілкових організацій на всіх об’єктах господарювання.

За підсумками робочої зустрічі та обговорення важливих питань профспілковий актив області підготував пакет пропозицій до органів влади та місцевого самоврядування щодо покращення становища працівників.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare