Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
Робота міського транспорту в складних погодних умовах
7 лютого 2012 року 20:41

 

Значне похолодання та снігопади, під час яких за три дні випала двомісячна норма снігу, спричинили досить нестабільну та складну ситуацію у місті. Як повідомляє начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради М.В. Дідківський після значного зниження температури та рясних снігопадів слід очікувати нової хвилі морозів, за яких позначка термометра може впасти до –30°.

У зв’язку зі значним випаданням снігу в місті 04 і 05 лютого були труднощі з курсуванням комунального електротранспорту, а саме трамваїв. Трамваї рухались по малому колу (від м-ну Перемоги до ДЕПО) з інтервалом година-півтори. Начальник управління транспорту і зв’язку міської ради К.В. Підпокровний зауважив, що на сьогодні рух трамваїв відновлено, колії розчищено і далі продовжує працювати техніка.

Незручності з погіршенням погодних умов відчувались і на автобусних маршрутах, що на вихідних працювали на 80-90 % з порушенням інтервалу руху. На разі транспорт працює у звичайному режимі й проблем в обслуговуванні ні «ЖТТУ», ні автобусних маршрутів немає.

Заступник начальника управління трамвайно-тролейбусного управління Таможський О.В. зазначив, що ситуація, яка сталася є робочою, а не надзвичайною. Працює техніка, яка розчищає і відкидає сніг з колій. Проблема лише в тому, що наявна техніка не справлялась з тією кількістю снігу, але завдяки зусиллям працівників на сьогодні повністю відновлено роботу трамвайного руху.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare