Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477261
Прогноз погоди
Увага снігопад!
5 лютого 2012 року 15:26

 

Шановні житомиряни!

 

У зв’язку з сильними снігопадами, коли впродовж двох діб у м. Житомирі випала понад місячна норма опадів, склалася ситуація, що ускладнює рух автомобільного та міського електротранспорту.

Комунальні служби працюють цілодобово, але з метою оперативного реагування, створення сприятливих умов для очищення проїжджої частини вулиць, тротуарів та внутрішньо будинкових територій, недопущення аварійних і непередбачуваних ситуацій просимо вас обмежити використання особистого транспорту, не залишати транспорт на проїжджій частині вулиці, що заважає роботі снігоприбиральної техніки, надати допомогу працівникам КВЖРЕПів, ЖБК щодо прибирання снігу біля під’їздів своїх будинків.

Усім керівникам установ та організацій забезпечити очистку від снігу прилеглих до них територій. Просимо звернути увагу на очищення дахів від снігу з метою попередження та недопущення обвалу й руйнування покрівель.

При виконанні робіт дотримуйтесь правил техніки безпеки.

 

 

Міський оперативний штаб для забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності міста 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare