Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464514
Прогноз погоди
Дайджест тижня (30 січня – 03 лютого)
3 лютого 2012 року 20:09

1. У Житомирі розпочали роботу три пункти обігріву, до яких щодня приходять по кілька сотень громадян. Підтримку житомирян, які потрапили в надзвичайну ситуацію, спричинену похолоданнями, готовий надати і Житомирський міський територіальний центр соціального обслуговування одиноких та непрацездатних громадян.

 

2. Через сильні морози у місті до 06 лютого 2012 р. призупинено навчальний процес у загальноосвітніх закладах.

 

3. Не зважаючи на значне похолодання на вулиці, у концертній залі Телецентру панувала тепла атмосфера – відбувся творчий вечір Георгія Мокрицького.

 

4. 01 лютого відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого заслухано звіт служби у справах дітей, виконання програми «Соціальна підтримка дітей, сім’я та молоді», затверджено Програму розвитку культури міста, прийнято рішення про впровадження комп’ютерної програми «Автододзвін», а також внесено зміни в схему режимів руху автобусних маршрутів.

 

5. Внаслідок аварії на водопровідному магістральному водогоні мешканці центральної частини міста, мікрорайону "Польова", Шевченка–Бородія тимчасово були обмежені у водопостачанні. За 9 годин роботи служб водопостачання житомирянам повністю відновлено.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове