Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 476614
Прогноз погоди
Громадські слухання Правил благоустрою
3 лютого 2012 року 17:27

 

Сьогодні, 03 лютого 2012 року, у залі засідань міської ради під керівництвом заступника міського голови Миколи Боровця були проведені громадські слухання «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі» у новій редакції.

Проект Правил благоустрою представив начальник комунального підприємства "Інспеція з благоустрою м. Житомира" Юрій Самборський, який наголосив, що новий документ враховує всі, нещодавно внесені, зміни у законодавстві.

Тетяна Степаницька, заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», детально окреслила положення у новому документі і наголосила на тому, що положення «Правил благоустрою» уточнюються. Також Тетяна Василівна зазначила, що документ пройшов обговорення відповідними виконавчими органами у міськвиконкомі та у депутатських комісіях. Багато пропозицій, висловлених депутатами та фахівцями профільних управлінь міської ради, будуть враховані.

Обговорення такого важливого документу відповідними інстанціями і громадські слухання необхідні для врахування думок усіх зацікавлених сторін. Головний санітарний лікар міста Житомира Олександр Шпита зауважив, що для чистоти на вулицях міста потрібно, щоб житомиряни знали ці правила та виконували їх:

«Чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Сьогодні головну увагу нам потрібно звернути на освоєння цих Правил благоустрою у закладах освіти, а саме у дитячих садках та школах і, починаючи з дитячого віку, навчати дітей культурі життя».

Проект рішення сесії міської ради  «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі» розміщено на сайті міської ради. Тема ще відкрита для обговорення, тому надсилайте свої пропозиції та зауваження на електронну адресу управління по зв’язках з громадськістю.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare