Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 463567
Прогноз погоди
Фотовиставка газети «День» відкрита в Житомирі
27 січня 2012 року 15:31

Сьогодні відбулось відкриття Фотовиставки газети «День» в Житомирському державному університеті імені Івана Франка, яку мала честь представити головний редактор газети «День» Івшина Лариса Олексіївна.

Цей щорічний фотоконкурс проходить вже більше 12 років, до того ж рік Дракона є 15-м ювілейним для самої газети «День». Також на Фотовиставку завітали голова Житомирської облдержадміністрації С.М. Рижук та Житомирський міський голова В.М. Дебой.

«Історичні та культурні напрацювання нашого народу мають формувати особистість і саме діти мають можливість засвоювати знання вчених, істориків, письменників. Тому дякую газеті «День» та всьому колективу за їх творчість, за розширення світогляду, за те, що ділитись знаннями», - поділився Володимир Дебой.

Фотовиставка – це не єдиний проект газети «День». В своєму доробку газета має веб-проект «Україна Incognita», де можна знайти історичні та краєзнавчі матеріали, що виходили протягом 15 років в газеті, Бібліотеку «Дня», книги якої можна придбати через Інтернет і багато інших, в тому числі, міжнародних проектів.

Фотовиставка газети «День» подорожує багатьма містами України і в Житомир конкурсні роботи приїхали з Луцька. Беруть участь у фотоконкурсі не тільки професіонали, а й аматори, серед яких є навіть діти. В окремій номінації «Світ очима дітей» маленькі починаючі фотохудожники представляють свої світлини. Фотовиставка перебуватиме в Житомирі до 20 лютого, а у день закриття за результатами глядацького голосування буде обрано лідера глядацьких симпатій міста Житомира.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове