Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5566
візитів всього: 481478
Прогноз погоди
Гендерна політика очима молоді
26 січня 2012 року 10:39

Для реалізації проекту “Створення мережі гендерних відеоклубів у Житомирській області”, який реалізовується за підтримки Проекту Європейського Союзу  “Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент” та Центру гендерної освіти Житомирського державного університету ім. І. Франка в рамках кампанії “16 днів проти гендерного насильства” Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до створення та впровадження гендерних відеолекторіїв.

"Даний проект спрямований на підвищення рівня гендерної обізнаності учнівської та студентської молоді", - зазначила директор Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

25 січня 2011 року спеціалістами Центру був проведений підсумковий відеолекторій на тему гендерної рівності та проблеми насильства в сім’ї в Україні на базі Вищого професійного училища-інтернату. Протягом двох місяців студенти активно долучалися до дискусії та обговорення запропонованого відеоматеріалу з проблем гендерної рівності та насильства в суспільстві.

За словами О.Юрченко, отримана під час відеолекторіїв інформація є надзвичайно корисною та актуальною. Вона дає можливість молоді змінити ставлення до свого життя, зламати гендерні стереотипи, накладені суспільством, щодо становлення особистості в житті та буде розповсюджуватися учасниками заходу серед однолітків, студентів, молоді.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare