Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482135
Прогноз погоди
Актуальні питання транспортної галузі міста
26 січня 2012 року 10:06

На даний час в галузі транспорту міста Житомира найбільш актуальним питанням є формування та затвердження маршрутної мережі міста. Вирішення даного питання призведе до більш ефективної роботи пасажирського транспорту, зменшивши при цьому дублювання автобусних маршрутів з тролейбусними та надання переваги в перевезенні пасажирів електротранспорту міста.

«Для розвантаження центральної частини міста управлінням активно проводиться робота по впровадженню будівництва мініавтостанцій при в'їзді в Житомир з Бердичівського, Новоград-Волинського, Чуднівського та Коростенського напрямків», - зазначив начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Костянтин Підпокровний..

Першу з таких автостанцій вже відкрито у вересні 2011 року на території ТРЦ "Глобал". Фактичне відкриття планується з 1 лютого поточного року.

К.Підпокровний також поінформував, що управлінням транспорту і зв’язку спільно з КП "ЖТТУ" та приватними перевізниками розглядається можливість облаштування зупинок міського авто-електротранспорту відповідними знаками з зазначенням назви зупинки, номера маршруту, інтервалу руху тролейбусів та автобусів. Вирішення даного питання покращить обслуговування пасажирів, посилить контроль щодо дотримання водіями графіків руху протягом дня, особливо у вечірній час.

 


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare