Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 463907
Прогноз погоди
Кінокомплекс «Мультиплекс» запрошує житомирян
25 січня 2012 року 17:06

25 січня 2012 року в ТРЦ «Глобал.Ua» відбулося урочисте відкриття кінокомплексу «Мультиплекс» – третього за величиною кінотеатру цієї мережі в Україні. Як повідомив присутній на відкритті міський голова Володимир Дебой, для міста Житомира «Мультиплекс» – це не лише кінотеатр, а й 40 млн.грн. інвестицій у розвиток міста, 70 робочих місць та якісно новий рівень послуг.

«Я пишаюсь, що ми рухаємося у правильному напрямку розвитку міста, створюючи гарні умови для відпочинку, розвитку та оздоровлення молоді. Упевнений: Житомир і надалі залучатиме інвесторів, і не лише для будівництва об’єктів торгівлі та відпочинку, а й об’єктів виробничого призначення», – зазначив керівник міста Володимир Дебой.

Про сприятливий інвестиційний клімат у місті та відкритість влади до діалогу говорять і власники закладу. Так, від моменту задуму до реалізації плану пройшло не більше півроку. «Будівництво кінокомплексу проходило у найбільш комфортних умовах, в режимі діалогу із владою», – мовив директор холдингу «Мультиплекс» Анатолій Базильчук, а також повідомив, що компанія готова налагоджувати співпрацю із житомирськими виробниками. Адже вже має певний досвід – в аналогічному донецькому кінотеатрі «Мультиплекс» працює саме житомирська акустика.

Урочисте відкриття та презентація кінокомплексу саме у День студента – не випадкове. Адже 80% відвідувачів кінотеатрів – молодь. Однак, запевняють керівники закладу, репертуар фільмів орієнтований на глядачів усіх вікових категорій. Цього дня 150 талановитих учнів та студентів, переможців олімпіад та спортивних змагань, отримали безкоштовні флаєри для перегляду фільмів у «Мультиплексі».

Сьогодні кінокомплекс «Мультиплекс» – це 5 залів з цифровою проекцією, активною системою 3-D та новітнім обладнанням. Одночасно кінокомплекс може прийняти 520 глядачів. Вартість квитків – від 25 до 80 грн.

Керівники ТРЦ «ГлобалUa» переконують: кінокомплекс – це далеко не останній їх об’єкт. У найближчому майбутньому планується відкриття дитячого розважального центру, боулінг-клубу та басейну.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове