Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481522
Прогноз погоди
Про посилений режим роботи в складних погодних умовах
25 січня 2012 року 15:16

Відповідно до розпорядження міського голови «Про посилений режим роботи в складних погодних умовах» у місті Житомирі активно працює снігоприбиральна техніка.

Для прибирання снігу та намерзання льоду  залучені всі наявні людські та матеріально-технічні ресурси. На разі на дорогах міста працює 22 одиниці сніго-прибиральної техніки.

«Цілодобово працюють бригади по прибиранню міста від снігу. Для забезпечення безперебійного руху транспорту снігоприбиральна техніка активно працює на головних вулицях у нічний час, у денний - здебільшого на другорядних», зазначив заступник міського голови Микола Боровець.

М.Боровець також зауважив, що забезпечено посилений режим вивозу снігу за визначену за містом територію. Так, вчора, 24 січня, вивезено близько 65 тон снігу.

Окрім цього, територію міста інспектують працівники КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира». вони стежать за виконанням робіт з прибирання снігу та зніманням льодових утворень на дахах будинків. За останню добу інспекторами складено 37 адмінпротоколів за неналежне прибирання закріпленої території.

Заступник міського голови М.Боровець поінформував, що на дорогах міста працює техніка «Управління автомобільних шляхів», на прибудинкових територіях – усі двірники. При необхідності буде залучено додатково техніку. Відповідні угоди із шляхово-будівельними та транспортними підприємствами про додаткове залучення механізмів та автомобілів для зимового утримання вулиць в період значних опадів, снігу були укладені ще восени.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare