Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464545
Прогноз погоди
В Житомирі відкрито фотовиставку «Как прекрасен этот мир»
24 січня 2012 року 16:54

«Как прекрасен этот мир» – фотовиставка під такою назвою представлена в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Ольжича.

Відкриття персональної фотовиставки вчителя фізкультури гуманітарної гімназії №23 Наталії Радіонової відбулося сьогодні, 24 січня 2012 року.

На презентацію фото завітали колеги, учні та знайомі вчительки. Привітав Наталію Радіонову із дебютом і Житомирський міський голова Володимир Дебой, який цього дня також переглянув фото.

«Приємно, що вчитель фізкультури Наталія Павлівна навчає дітей не тільки бути здоровими, а й гармонійними. Вона вчить їх помічати прекрасне навколо себе. Саме гармонія природи, краса квітів представлена на фото Наталії Радіонової», – поділився враженнями керівник міста, а також побажав фотохудожниці творчого натхнення та успіхів на ниві вчителювання та фотомистецтва.

В роботах Наталії Павлівни не представлено портретів, лише – квіти, квітуючі дерева, тварини – гарні кадри із оточуючого світу. Мета – навчити людей помічати красу природи. Фото зроблені під час прогулянок Гідропарком та туристичних поїздок до різних куточків країни.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове