Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 477242
Прогноз погоди
Відкриття загальноміського шкільного сайту
24 січня 2012 року 14:26

Сучасними технологіями з кожним днем, а то й годиною, людство користується все частіше. Ідучи в ногу з часом вчитель інформатики загальноосвітньої школи №30 В.М. Шатківський та декілька учнів з різних шкіл розробили сайт (cool-school.at.ua) для всіх школярів всіх навчальних закладів міста.

На Шкільному сайті є багато цікавого і корисного. Кожний загальноосвітній заклад міста має свій особистий розділ, де відображене шкільне життя.

З відкриттям Шкільного сайту і учні, і батьки, і громадськістю можуть знайомитися з життям кожного навчального закладу, досягненням дітей в інтелектуальних, спортивних, творчих конкурсах, змаганнях, фестивалях, спілкуватися.

На презентацію Шкільного сайту завітали Житомирський міський голова В. Дебой, заступник міського голови О. Бочковський, радник міського голови Т. Олійник та начальник управління освіти В. Арендарчук. «Вітаю вас з відкриттям Шкільного сайту. Сподіваюсь, що він стане для вас корисним, необхідним і ви з задоволенням будете його поповнювати і ділитися своїми думками, а найголовніше - досвідом», - привітав міський голова Володимир Дебой.

Після презентації сайту відбулося нагородження збірної команди фізиків міста Житомира, яка перемогла на Всеукраїнському турнірі юних фізиків, що вкотре підтверджує високий рівень підготовки житомирських учнів до інтелектуальних змагань.

Управлыння по зв'язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare