Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464571
Прогноз погоди
Зі святом, ювіляре!
23 січня 2012 року 16:13

 

Вчора, 22 січня, своє 85-річчя відсвяткував Бєляков Геннадій Михайлович. Сьогодні у колі колег та друзів ювіляра вітали в стінах Житомирської міської ради.

 

«Ми щиро вітаємо Вас із ювілеєм, зичимо міцного здоров’я, сил та наснаги, щоб завжди вистачало терпіння і бажання на здійснення нових задумів!», - привітав ветерана заступник міського голови П.І. Закусило.

 

Цей мужній чоловік 35 років життя присвятив армії, був учасником бойових дій Великої Вітчизняної війни, пройшов службу від простого рядового до полковника, виконував обов’язки начальника автомобільної служби 8-ї Танкової Армії.

 

За бойові та трудові заслуги Геннадій Михайлович нагороджений орденом Богдана Хмельницького III-го ступеня, численними відзнаками, занесений у Книгу Пошани Українського фонду соціальних гарантій військовослужбовців.

 

На разі ветеран є членом ради ветеранської організації 8-ї танкової Армії, веде активне громадське життя, підтримує себе у формі, займаючись фізичними вправами, та з задоволенням займається городництвом та садівництвом.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове