Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
Про забезпечення життєдіяльності міста під час снігопадів та ожеледиці
20 січня 2012 року 15:44

ВІдповідно до розпорядження міського голови "Про забезпечення життєдіяльності міста під час снігопадів та ожеледиці" оперативне прибирання снігу з доріг та тротуарів, на прибудинкових,  прилеглих та закріплених  територіях забезпечують керівники підприємств, установ, організацій міста, незалежно від форми власності та підпорядкування, за напрямками діяльності: промисловості, транспорту та з’язку, торгівлі, сфери обслуговування населення, навчальним,  дошкільним та лікувальним  закладам, житлово-комунальним підприємствам.

З метою забезпечення життєдіяльності міста, для запобігання створення непередбачуваних ситуацій і унеможливлення травмування людей прибирання територій від снігу та льоду буде забезпечено при необхідності й у вихідні дні.

 

*********************************************************************************************************************************

 За інформацією начальника управління комунального господарства міської ради Олександра Марцуна, 20 січня 2012 року  на вулицях міста працює посилена механізована протиожеледна бригада комунального підприємства „Управління автомобільних шляхів”, до складу якої входять 23 одиниці техніки:

  • 5 плужно-підмітальних машин;
  • 5 плужно-підмітальних тракторів;
  • 9 піскорозкидачів;
  • 3 автогрейдери;
  • 1 екскаватор.

Відповідно до технологічного регламенту першочергово виконувалось згрібання та підмітання снігу з проїжджої частини головних транспортних вулиць та вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

Для недопущення утворення снігового накату та ожеледі на проїжджій частині  піскорозкидачами виконувалась  посипка проїжджої частини вулиць міста протиожеледною сумішшю.

В першу чергу проводилась посипка підйомів та спусків на мостах та шляхопроводах, аварійно небезпечних перехресть, після чого виконувалась посипка протиожеледною сумішшю підметених головних транспортних вулиць та вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

Станом на 16-00 год. 20 січня 2012 року денною зміною протиожеледної бригади комунального підприємства „Управління автомобільних шляхів”, на вулицях міста висипано 290 тон протиожеледної суміші.

Збоїв в роботі міського електротранспорту та громадського транспорту не було, на території міста забезпечено рух транспортних засобів.

Інспекторами комунального підприємства „Інспекція з благоустрою міста Житомира” проводяться рейди-перевірки та надаються приписи підприємствам, організаціям та установам міста щодо прибирання прилеглої території від снігу.
 

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare