Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 479519
Прогноз погоди
На вулицях міста працює снігоприбиральна техніка.
18 січня 2012 року 10:15

 

Починаючи з 13 січня 2012 на вулицях Житомира працює снігоприбиральна техніка, піскорозкидачі, автогрейдери та ескаватори.

Як зазначив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун, для створення умов безпечного руху автотранспорту на базі комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» створено цілодобові чергові механізовані протиожеледні  бригади, до складу яких входить автогрейдер, 5 одиниць підмітальної техніки, 6 піскорозкидачів та екскаватор. Розроблено графік чергування бригад та виділено приміщення, яке обладнали телефонним зв’язком і місцем відпочинку.

 16 січня 2012 року на вулицях міста працювала посилена механізована протиожеледна бригада, до складу якої входили:

- 4 плужно-підмітальні машини;

- 4 плужно-підмітальні трактори;

- 7 піскорозкидачів;

- 2 автогрейдери;

- 1 екскаватор.

З метою недопущення збоїв в роботі громадського транспорту   плужно-підмітальною технікою першочергово виконувалось згрібання та підмітання снігу з проїжджої частини головних вулиць міста та вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

Для недопущення утворення снігового накату та ожеледі на проїжджій частині  піскорозкидачами виконувалась  посипка проїжджої частини вулиць міста протиожеледною сумішшю.

В першу чергу проводилась посипка підйомів та спусків на мостах та шляхопроводах, аварійно небезпечних перехресть, після чого виконувалась посипка протиожеледною сумішшю підметених головних транспортних вулиць та вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

Всього за період  з 13 по  17 січня на вулицях міста комунальним підприємством „Управління автомобільних шляхів” було висипано 1509 тон протиожеледної суміші.

Слід відмітити, що за вказаний період збоїв в роботі міського електротранспорту та громадського транспорту не було, на території міста забезпечено належне функціонування транспортного руху.

Сьогодні проводяться  роботи по вивезенню снігу з центральних вулиць міста.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare