Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
Із зимовими святами привітали пацієнтів ЦМЛ №2
6 січня 2012 року 14:12

Сьогодні, 6 грудня, напередодні Різдва Христового, зі святковими вітаннями та солодкими подарунками до пацієнтів ЦМЛ №2 завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський, депутат Житомирської міської ради Тетяна Шкуропат.

Мета такого передсяткового візиту – вияв уваги та вітання тих житомирян, які і Новий рік, і Святвечір, і Різдво Христове проводять у лікарні.

Міський голова Володимир Дебой привітав особисто кожного пацієнта травматологічного відділення, побажав якомога швидшого відновлення сил та здоров’я, а також вручив святкові солодкі подарунки.

Внесла краплинку свята у звичні медичні будні для житомирян, які перебувають на стаціонарі в лікарні, і депутат міської ради Тетяна Шкуропат. Адже за її ініціативи до медичного закладу завітали колядники із святковими піснями, Дід Мороз і Снігуронька з вітаннями та подарунками.  

«Це не політична акція. Це вияв чистої людської уваги. Сьогодні ми привітали дорослих та діток, які через стан здоров’я змушені проводити зимові свята у лікарні», – зазначила Тетяна Шкуропат.

Нагадаємо, напередодні Нового року та Дня Святого Миколая міський голова разом із заступниками щоденно відвідували загальноосвітні шкільні, дошкільні заклади, дитячі будинки та медичні установи. Адже мета керівництва міста – створити свято кожній житомирській родині.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове